GoedkopeVluchten.be – Informatie over ons

Wat zijn we...

Goedkope Vluchten is een krachtige en geavanceerde zoekfunctie naar vluchten en hotels, die de belangrijkste reiswebsites van het land doorscant.


Goedkope Vluchten vindt de beste aanbiedingen die op internet te verkrijgen zijn van meer dan honderd websites in Nederland/België.


Met slechts één klik vindt Goedkope Vluchten de beste tarieven, zowel van goedkope als van traditionele vliegmaatschappijen en reisbureaus.


Alle websites die we doorzoeken worden gerund door erkende organisaties met bekende namen en aankoopgarantieprogramma's.


De service van Goedkope Vluchten is helemaal gratis. De prijzen die u ziet zijn precies dezelfde als die op de originele websites van de operators.


Goedkope Vluchten telt geen cent op bij de prijs die u op onze website ziet.


Goedkope Vluchten streeft ernaar om, als dat mogelijk is, de definitieve prijzen te zien, zonder extra kosten zoals luchthavenbelasting, administratieve kosten, brandstofheffingen.


Het voordeel van Goedkope Vluchten is dat u slechts eenmaal de zoekfunctie hoeft uit te voeren om alle beschikbare opties voor een specifieke route te zien.


Goedkope Vluchten vindt binnen enkele seconden waar u anders uren over zou doen, waardoor u geld en tijd bespaart.


Goedkope Vluchten maakt gebruik van de nieuwste computer- en internettechnologie die voor u, de gebruiker, is ontwikkeld.


Wat zijn we niet...

  • Goedkope Vluchten is geen reisbureau, maar een ontmoetingspunt voor mensen die vakanties en tickets willen kopen en verkopen.
  • Goedkope Vluchten verkoopt niets.
  • Goedkope Vluchten geeft op één plaats alle aanbiedingen en prijzen van alle reisbureaus en vliegmaatschappijen weer. Daarna wordt u naar de website van die bedrijven gestuurd, zodat u de reservering kunt maken die aan uw wensen voldoet.
  • Onze website bevat geen storende of irritante reclames (pop-ups, pop-unders, banners, enz.)

Waarom zijn wij net even anders?...

Goedkope Vluchten heeft veel in de nieuwste computer- en internettechnologie geïnvesteerd, wat betekent dat u zeer geavanceerde zoekfuncties kunt uitvoeren.De website van Goedkope Vluchten heeft veel unieke functies waarmee u de best mogelijke oplossing kunt vinden wanneer u een reis wilt boeken.

Met Goedkope Vluchten FareFinder kunt u profiteren van het werk dat eerder door duizenden andere gebruikers is gedaan.

Op de krachtige servers van Goedkope Vluchten worden honderdduizenden eerdere zoekopdrachten opgeslagen, zodat u in één oogopslag de beste aanbiedingen op de markt kunt vinden.

Als uw vertrek- en aankomstdata flexibel zijn, geeft Goedkope Vluchten in een eenvoudige maandelijkse grafiek de beste prijs weer voor als u op een bepaalde dag reist. Zo kunt u meteen zien op welke dagen u het goedkoopst kunt reizen.

Daarna kunt u met Goedkope Vluchten de prijzen vergelijken die door eerdere gebruikers zijn gevonden, gewoon met één klik!

De geavanceerde filters van onze website stellen u in staat om de reizen te vinden die precies aan uw wensen voldoen.

U kunt uw zoekopdracht uitvoeren op basis van vertrek- of aankomsttijden, op prijs, op operator en zelfs op afstand tussen de dichtstbijzijnde vliegvelden en uw eindbestemming.

Onze multitransport vergelijkingstool stelt u in staat om de prijzen van verschillende vervoermethodes op dezelfde route met elkaar te vergelijken. Zo kunt u zien of het goedkoper is om de trein, het vliegtuig, de bus of de veerboot te nemen.

De zoekfunctie van Goedkope Vluchten biedt een gedetailleerde plattegrond, waardoor u alle vliegvelden binnen een straal van 150 km vanaf uw vertrek- of aankomstpunt kunt zien.

Met deze plattegrond kunt u verschillende zoekopdrachten vanuit andere vliegvelden uitvoeren om vast te stellen of er een goedkopere alternatieve route bestaat voor uw reis.

Middels de plattegronden van onze multitransport vergelijkingstool kunt u ook de ligging van bus- en treinstations zien, alsook van veerboothavens en vliegvelden.

Goedkope Vluchten heeft ook een dynamische naam-zoekfunctie. Dit betekent dat als u de naam van een onbekende stad invoert, op de plattegrond het dichtstbijzijnde vliegveld voor die bestemming wordt aangegeven.

Goedkope Vluchten bewaart uw meest recente zoekopdrachten. Wanneer u onze website opnieuw bezoekt, hoeft u alleen op de update-knop te drukken om de nieuwste aanbiedingen voor die zoekopdrachten te zien.

Goedkope Vluchten stelt u in staat om alle resultaten van uw zoekopdrachten af te drukken.