Van: 
 
Naar: 
 
Datum vertrek:
Datum terugkeer: 
Valuta:
Volwassenen:
Kinderen:
Baby's:
ZOEKEN

Gebruiksvoorwaarden

Welkom! GoedkopeVluchten.be is het eigendom van en wordt geëxploiteerd door Vuelos Baratos Ltd..

GoedkopeVluchten.be is a een zoekmachine voor vluchten en overnachtingsmogelijkheden. Wij verkopen geen tickets. Wij stellen onze gebruikers in staat om de ticket- en accommodatieprijzen van de vele aanbieders snel en gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

Het gebruik van deze website en de informatie die erop staat, wordt u geboden op basis van deze algemene voorwaarden. Als u het niet met deze voorwaarden eens bent, mag u onze dienst niet gebruiken.

De informatie die wij verschaffen is indicatief en wordt alleen ter beschikking gesteld voor u persoonlijk en is niet beschikbaar voor commercieel gebruik. Wij hebben alle redelijke voorzorgsmaatregelen getroffen bij het verzamelen en weergeven van de informatie op deze website. Wij proberen ervoor te zorgen dat de prijzen en de informatie die op de website worden gepubliceerd, zo actueel en nauwkeurig mogelijk zijn. We kunnen echter niet borgstaan voor de nauwkeurigheid van de informatie op de website en zijn niet aansprakelijk voor acties of beslissingen die genomen zijn op basis van deze informatie.

De website bevat hyperlinks naar de websites van anderen. We hebben geen controle over de inhoud van deze websites, waardoor we er niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor zijn.