FAQ’s


1.

Wat is GoedkopeVluchten.be?

Goedkope Vluchten is een krachtige en geavanceerde zoekfunctie naar vluchten en hotels, die de belangrijkste reiswebsites doorscant. Goedkope Vluchten vindt de beste aanbiedingen die op internet te verkrijgen zijn van meer dan honderd websites in Nederland/België. Met slechts één klik vindt Goedkope Vluchten de beste tarieven, zowel van low cost als van traditionele vliegmaatschappijen en reisbureaus. Het voordeel van Goedkope Vluchten is dat u slechts éénmaal hoeft te zoeken om alle beschikbare opties te zien voor die specifieke route. Waar u anders uren over zou doen, vindt Goedkope Vluchten binnen enkele seconden. Hierdoor bespaart u geld en tijd.

2.

Verkoopt u tickets?

Goedkope Vluchten verkoopt niets. Goedkope Vluchten is geen reisbureau, maar een ontmoetingspunt voor mensen die vakanties en tickets willen kopen en verkopen. Goedkope Vluchten geeft op één plaats alle aanbiedingen en prijzen van alle reisbureaus en vliegmaatschappijen weer. Daarna wordt u naar de website van die organisaties gestuurd, zodat u de reservering kunt maken die aan uw wensen voldoet. U hoeft ons niets te betalen. Zodra u het aanbod hebt vergeleken en hebt besloten welk aanbod het beste aan uw wensen voldoet, zal die aanbieder de reservering en aankoop voor u regelen.

3.

Moet ik betalen om GoedkopeVluchten.be te gebruiken?

U kunt Goedkope Vluchten helemaal gratis gebruiken. De prijzen die we laten zien zijn identiek aan die van de originele websites waarop organisaties hun aanbod tonen. Elke aankoop gaat u aan met de oorspronkelijke aanbieder, tegen precies dezelfde prijs als die op hun originele website. Goedkope Vluchten telt geen cent op bij de prijs die u op onze website ziet.

4.

Hoe functioneert de Compare Flights zoekfunctie?

Goedkope Vluchten stuurt uw zoekopdracht naar onze krachtige database met reisinformatie. We verzamelen de informatie die u nodig hebt en laten die zien op één enkele pagina. Hierdoor kunt u de prijzen vergelijken en het aanbod kiezen dat het beste aan uw reisbehoeften voldoet. Wanneer u een vlucht of hotel kiest, geven wij u een directe link naar de operator van de originele website, waar u uw reservering kunt laten verwerken.

5.

Hoe functioneert de Low Farefinder zoekfunctie?

Met Goedkope Vluchten FareFinder kunt u profiteren van het werk dat eerder door duizenden andere gebruikers is gedaan. Op onze webservers worden honderdduizenden eerdere zoekopdrachten opgeslagen, zodat u in één oogopslag de beste aanbiedingen op de markt kunt vinden. Als uw vertrek- en aankomstdata flexibel zijn, geeft Goedkope Vluchten in een eenvoudige maandelijkse grafiek de beste prijs weer voor als u op een bepaalde dag reist. Zo kunt u snel zien op welke dagen u het goedkoopst kunt reizen. Daarna kunt u met Goedkope Vluchten de prijzen vergelijken die door eerdere gebruikers zijn gevonden, gewoon met één klik! Het is belangrijk te weten dat FareFinder, anders dan Compare Flights, de tarieven niet in 'real time' afzoekt. U krijgt de eerdere zoekopdrachten te zien die daarna bijgewerkt moeten worden om de meest up-to-date prijs te kunnen zien.

6.

Wat doet de functie voor de vergelijking van multitransport?

Als u op Goedkope Vluchten vergelijking multitransport klikt, kunt u de prijzen vergelijken die door verschillende transportmogelijkheden voor dezelfde route worden geboden.

7.

Waarom heb ik een andere prijs gevonden dan de prijs die op de website van de aanbieder staat?

Goedkope Vluchten zoekt de webpagina's van operators af, precies zoals andere zoekfuncties dat op internet doen. De prijzen die wij weergeven zijn juist op het moment waarop we de vliegmaatschappij of operator afzoeken. Soms kunnen deze prijzen echter snel veranderen, vooral als uw vertrek- of incheckdatum al dichtbij is. Ook al doen wij ons uiterste best om te garanderen dat de prijzen en de informatie die wij weergeven juist zijn, is het mogelijk dat een verandering van de structuur van een website of een pagina van de operator een tijdelijke fout veroorzaakt bij de levering van prijzen en informatie. Ziet u verschillen tussen de getoonde prijzen op Goedkope Vluchten en die op de oorspronkelijke website van een operator, dan stellen we het enorm op prijs als u ons dit laat weten.